Organisatiecoaching in de praktijk

Casus 1: ICT bedrijf: betere uitwisseling van informatie doet iedereen goed

Bij een snel gegroeid ICT-bedrijf met 30 hoogopgeleide medewerkers, een niche speler in de financiële sector, kwam een coachingsvraag van een medewerker die bekend stond als inhoudelijke whizzkid, maar minder op delen en samenwerken was gericht.

Lees verder

Casus 2: Gemeente staat voor ingrijpende opgaven

Ons werd gevraagd het MT van de directie Maatschappelijke Ontwikkeling van een middelgrote gemeente te helpen bij een stevige opgave, namelijk hoe zij moest reageren op complexere vragen in het sociaal domein, continue wijzigingen in wet- en regelgeving en mee-veranderende financiële stromen.

Lees verder

Casus 3: Organisatiecoach bij een internationaal, groeiend consultancybedrijf

Bij een internationaal opererend, sterk groeiend consultancybedrijf met veel ambitie en kansen, begeleiden we al een aantal jaren de partners. De ontmoetingen gaan inmiddels over alle aspecten van het kantoor: de strategie, de executie ervan, ieders individuele bijdrage aan die uitvoering en ook over de organisatorische en financiële impact die de ontwikkelingen hebben.

Lees verder

Casus 4: Professionele dienstverleners: strategie, samenwerking en individuele coaching

In een landelijk toonaangevende praktijk van professionele dienstverleners met 20 professionals (partners en jongere medewerkers), begon onze betrokkenheid met de begeleiding van de partners bij een aantal strategische en ontwikkelingsvragen met betrekking tot het kantoor.

Lees verder